Logo

VN Residences

Map

Norwegian Properties Group

 

315/177-180 Moo 12, Thappraya Rd., Nongprue Banglamung Chonburi 20150, Thailand.

Tel: +66 871 382 682
(Sales / Marketing)
Tel: +66 38 303 310

Norwegian Properties Group

VN Resorts & Residences utvikles av Norwegian Properties Group i Thailand. NPG ble startet  i Jomtien Thailand i 2004 av Gudmund Eiksund. Ledelsen er norsk og har mange års erfaring med utvikling og drifting av eiendomsprosjekter i Thailand. Per i dag har Norwegian Properties Group ferdigstilt fem eiendomprosjekter, VN Resort 1 & 2 som er villaprosjekter, samt leilighetskompleksene VN Residence 1, VN Residence 2, og VN Residence 3. Det sjette prosjektet Fift Avenue har beregnet byggestart i 2015. Alle eiendomsprosjektene ligger samlet i Pratamnak Soi 5, nedenfor 'Buddha Hill', nœr sjøen, med den thailandske prinsessens residens som nœrmeste nabo. 
 

Norwegian Properties Group tilrettelegger utleie for alle som ønsker det. Alle som har kjøpt bolig av Norwegian Properties Group har mulighet for å leie ut sin bolig gjennom Norwegian Properties Co., LTd  som administrerer utleie, tar i mot oppgjør, ordner vask/rengjøring/skift av håndkler og sengetøy, nøkkelutlevering, forespørsler fra kunder etc.

Norwegian Properties Group har salgskontor i Thappraya Road i Jomtien, vegg i vegg med Linda's Restaurant og i Pratumnak Soi 5 i første etasjen i VN Residence 2.  Linda's Restaurant eies av Norwegian Properties Group.
 

Norwegian Construction Co., Ltd. er et entreprenørfirma under Norwegian Properties Group paraplyen. Våre prosjekter under oppføring ledes av Norwegian Construction Co., Ltd.
Norwegian Properties Group overleverer alle eiendommer med skjøte til våre kunder. Vi anvender ikke leasingavtaler. Vi følger det thailandske regelverket og tilpasser oss slik at alle som kjøper eiendom av oss får skjøte. Vi registrerer selskaper, innleverer årsregnskaper og betaler skatt for alle våre kunder som ønsker at vi gjør det for dem.